Hozzuk lendületbe

A vállalkozásod!

Megtervezzük digitális marketing stratégiádat, optimalizáljuk a weboldalad teljesítményét, és segítünk növelni online jelenléted hatékonyságát. Közösen ütemezzük vállalkozásod növekedésének mérföldköveit, hogy mindig követhető legyen számodra hol tartunk, mi valósult meg az előzetes tervekből és mi van még előttünk.

Kiemelt ügyfeleink

Innovatív megoldások, fenntartható növekedés

Amiben számíthatsz ránk

Weboldal audit

Felmérjük oldalad technikai, vizuális és
felépítésbeli hiányosságait.

SEO audit

Átvilágítjuk weboldaladat és segítünk az
organikus találati listán előrébb kerülni.

Konkurencia elemzés

Feltérképezzük a hasonló piaci szereplőket és segítünk pozíciód megerősítésében.

Weboldal készítés, üzemeltetés

A felhasználói élményt szem előtt tartva konverzió optimalizált oldalt építünk.

Webshop készítés, menedzsment

WooCommerce-től a bérelhető webáruházakig felépítjük és támogatjuk a sikeres értékesítést.

Előfizetéses, oktató platform

Zárt tartalmakat, tanfolyamot értékesítenél? Felépítjük a rendszered és feltöltjük tartalommal.

Social media menedzsment

Erősítsük meg közösségi média jelenléted, hatékony kommunikációs és hirdetési stratégiával.

PPC kampány menedzsment

Brand kampánytól a konverziós kampányig. Megtaláljuk a potenciális vásárlóid.

E-mail marketing

Személyre szabott kommunikáció segítségével vevőket generálunk az érdeklődőkből.

Copywriting

Egy jó szöveg megtalálja a célközönséged, a célközönséged pedig megtalálja magát benne.

Grafikai tervezés

Tegyük emlékezetessé a márkád hatékony vizuális kommunikációval!

Médiavásárlás

Segítünk megtalálni a marketing stratégiádhoz illeszkedő leghatékonyabb platformokat.

Marketing tanácsadás

Szakmai támogatás a kezdeti lépésektől, a céljaidra szabott marketing stratégia kidolgozásáig.

Automatizáció

A skálázás nélkülözhetetlen eszköze. Kialakítjuk a folyamatokat és időt spórolunk Neked.

CRM bevezetés, tanácsadás

Nincs több elfelejtett ügyfél és kallódó feladat. Hatékony értékesítés és projektmenedzsment.

Használt szoftverek

Boost for Business

Amiért érdemes
velünk dolgozni!

Szakmai tapasztalat

Immár több, mint egy évtizede segítünk ügyfeleinknek, hogy maximálisan ki tudják használni az online és offline marketingben, illetve marketingkommunikációban rejlő lehetőségeket.

Ügyfélközpontúság

Nyitottsággal, odafigyeléssel és kreativitással állunk neki a közös munkának. Ügyfeleink gyakran hangsúlyozzák, hogy olyan velünk dolgozni, mintha üzlettársakkal működnének együtt. Mivel nem ügynökségi modellben dolgozunk, kiemelt figyelmet fordíthatunk ügyfeleinkre, ennek köszönhetően érezhetik úgy, hogy valóban együtt jutunk el a közösen kitűzött célig.

Stratégiai szemlélet

Pontosan definiált marketing stratégia segítségével könnyebben alkalmazkodhatunk a gyorsan változó piaci környezethez, miközben erőforrásainkat is hatékonyabban használhatjuk fel. A közösen kialakított marketing stratégia megbízható hivatkozási pont lehet, akár olyan, a vállalkozás életében mindennapos döntési helyzetekben is, mint egy szezonális marketingüzenet megfogalmazása, új termék bevezetése, vagy csupán egy aktuális ajánlathoz igényelt grafikai anyag elkészítése. A rengeteg, jobbnál jobbnak tűnő ötlet és a szerteágazó kreatív útvonalak sűrűjében nincs jobb iránytű, mint az előre definiált és precízen kidolgozott marketing stratégia.

Személyre szabott megoldások

Gyakran találkozunk azzal a kijelentéssel, hogy manapság (szinte bármely iparágban) "könnyebb piacra lépni, mint valaha". Ez részben igaz, ugyanakkor az érem másik oldala, hogy a verseny is sokkal kiterjedtebb és élesebb lett, mint korábban. Az egyedi kommunikáció, az egyedi igényekre szabott termék- és szolgáltatáskínálat, valamint a személyre szabott élmények erősítik a vásárlók/ügyfelek márkahűségét, növelik az elégedettséget és ezáltal az üzleti eredményeket. Ahhoz, hogy megértsük és támogatni tudjuk a Te egyedi márkaajánlatod, mi is egyedi, személyre szabott megoldásokat kínálunk számodra.

Partneri kapcsolatokat építünk

Milyen velünk az együttműködés?

Petrus Krisztina

Kommunikációs szakember, PR menedzser

„Több évet, különböző céges megbízások kapcsán dolgoztam együtt Balázzsal, valamint nekem is nagyon sokat segít. Az első pillanattól megértettük egymást, ami általában ritka dolog, mert hatékonyan, gyorsan és pontosan tudtunk együtt dolgozni és a munkája mindig eredményes volt. Szerintem a rendszerek és folyamatok mestere, átlátja a dolgokat és a megvalósításukban igyekszik minden hibát felmérni, kiküszöbölni. Az alapos technikai részletekbe menő kivitelezés mellett az emberi tényezőket is mindig figyelembe veszi, és nincs olyan kérdés amit ne lehetne tőle megkérdezni, vagy ne magyarázná el akár többször is türelmesen. Tudom, hogy bármikor ajánlhatom nyugodt szívvel bárkinek.”

Panyi Zita

Kutyatréner, terápiás kutyakiképző

„Balázs rendelkezik azzal a fajta nyitottsággal, mellyel sajátjának érzi a vállalkozást, amit szaktudásával segít. Lényeges szempont. Mert túl kreativitásán, pontosságán és célfókuszán, ez az adaptivitás teszi lehetővé, hogy legyen szó weboldalról vagy közösségi média-kampányról, valóban személyhez, márkához és tevékenységhez illő, autentikus megjelenés, tartalom lásson napvilágot. Ez minden szolgáltatás alapköve. Nagyra értékelem munkakapcsolatunkban az együtt gondolkodást, lojalitását és azt, hogy kihívást jelentő szituációkban is számíthatok rá. Legyen szó emberi kommunikációról vagy egy váratlan, hétvégi televíziós stúdióbeszélgetés gyors közzétételéről. Megválogatom, kikkel dolgozom együtt hosszútávon. Egyaránt fontosak számomra a perszonális és a szakmai jellemzők, ezek harmóniája is része annak a szellemiségnek, mellyel Ügyfeleim felé fordulunk. Balázs stílusával és professzionalizmusával is partner mindebben.”

Fábián-Seremetyev Márk

Ügyvezető - Asesor Consulting Kft.

„Vállalkozásunk ügyeinek intézéséhez egy összetett CRM rendszert használunk, amit leginkább egy autóúthoz tudnék hasonlítani: ha rosszul vannak beállítva a jelzőlámpák, akkor dugó alakul ki, viszont ha valaki jól beállítja a lámpákat és elkapjuk a zöldhullámot, akkor lehet hasítani. Balázs volt nálunk az, aki időt és energiát nem kímélve segített ezeknek a lámpáknak a beállításában és a profilunkhoz igazította a rendszert. Gyors, kitartó és leleményes, nincs nála megoldhatatlan probléma. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki digitalizálni szeretné vállalkozását.”

Heim Endre

Ügyvezető - Heim Sütöde

„Lassan hét éve dolgozunk együtt Danival. Ez idő alatt nagyon jól összecsiszolódtunk, ami annak köszönhető, hogy figyeli a vállalkozás menetét, együtt él vele, olyan mintha a cég tulajdonosi köréhez tartozna, így egy komplex szolgáltatáscsomagot nyújt a cég számára a tartalom szolgáltatástól kezdve az online marketingen át, egészen a grafikai munkákig bezárólag, utóbbival a legnagyobb örömöt és meglepetéseket okozza számomra. A cég igen nagy fejlődésen ment keresztül a megismerkedésünk óta, mely nagyrészt az ő munkájának is köszönhető.

Zeller Róbert

Ügyvezető - Hotel Visegrád & Renaissance Étterem

„A Hotel Visegrád számára fontos a hatékony online marketing stratégia kialakítása és megvalósítása.  Ez azonban bonyolult és időigényes folyamat, amely szakértelmet és tapasztalatot igényel. Danival közel tíz éve dolgozunk együtt. Tapasztalatom szerint szaktudásával hatékonyan segíti az ügyfeleit, így egyebek mellett mindig számíthatunk rá színvonalas és eredményes kampányok kivitelezésében. Ő olyan szakember, aki naprakész ismeretekkel rendelkezik az online marketing területén, és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt cégünknek. Az ügyfélkör növelése és a bevételnövekedés érdekében fontos, hogy hatékony online marketing stratégiákat alkalmazzunk. Dani azon dolgozik, hogy céljainkat a lehető legjobban megvalósítsuk, és eredményorientált megközelítést alkalmazzunk. Ajánlom őt azoknak a vállalkozásoknak, akik szeretnének javítani az online jelenlétükön és növelni az ügyfélkörüket.”

Muravölgyi-Farkas Emese

TDM menedzser - Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület

„Jó pár évvel ezelőtt úgy döntöttük, hogy a hatékonyabb és sikeresebb marketing kommunikációnk érdekében külső szakember segítségét kell kérnünk, akivel egy hosszútávú, pénzügyileg is jól tervezhető stratégiát tudunk felállítani és megvalósítani. Ekkor kezdődött el a közös munkánk Danival. A marketing tervek összeállításánál mindig szem előtt tartja, hogy milyen értékeket képvisel egyesületünk, milyen keretek állnak a rendelkezésünkre, milyen célokat és eredményeket várunk egy-egy kampány alkalmával. Naprakész a legújabb trendekkel, így bátran hagyatkozunk ötleteire, meglátásaira. Szaktudása mellett az ügyfelekhez való hozzáállása, kapcsolattartása az, amit még fontos kiemelni, hiszen mindegy egyes alkalommal kellő figyelmet, időt és energiát szán ránk, pedig biztos vagyok benne, hogy nem mi vagyunk a legnagyobb megrendelői!

Brzezánsky Péter

Vállalkozó

„Évek óta dolgozom Balázzsal, több üzleti partneremnek is ajánlottam már. A pontosság, a szakmaiság, az ügyfelek felé tanúsított türelem és segítőkészség, a munkához fűzött alázatosság jellemzi. Csak ajánlani tudom.”

Ismerjük meg egymást

Bemutatkozik a BFB Marketing

Biró Dániel

Marketingkommunikációs specialista

5/5

Az elmúlt tíz év során az online marketing és a márkakommunikáció legkülönbözőbb területein tettem szert értékes tapasztalatra. Szövegíróként kezdtem egy hazai, content marketing ügynökségnél, és itt ismertem meg a keresőoptimalizálás, illetve a kattintás alapú hirdetési rendszerek működését is. Később volt szerencsém marketingkommunikációs menedzserként, majd kommunikációs vezetőként részt venni egy nagymúltú hazai élelmiszeripari vállalat munkájában, növekedésében és az utolsó itt töltött éveim során: arculatváltásában is.

Mostanra több ügyfelemmel is közel egy évtizedes jó szakmai kapcsolatot ápolok és törekszem is a hosszútávú együttműködések kialakítására. Egyszerűen azért, mert meggyőződésem, hogy az eredményes marketing megértésen és megismerésen alapszik. Nagyon fontos az ötlet, a sugallat és a kreativitás – nevezzük bárhogy is – de ezek mércéje mindig és kérlelhetetlenül a tudatosan kidolgozott, átfogó üzleti/marketing stratégia. Ennek kialakítása pedig kizárólag az iparág megismerésével, a célok (és a célközönség) meghatározásával és az ügyfél egyéni perspektívájának megértésével lehetséges.

Szlogenünk is ezt a szemléletmódot hordozza magában. Hatékony kooperáció nélkül minden tudásunk és évtizedes szakmai tapasztalatunk is kevés ahhoz, hogy pozitív változást, fejlődést, növekedést idézzünk elő a vállalkozásodban. Viszont, ha Te is azok közé tartozol, akik imádják, amit csinálnak és belső motiváció hajt az újabb és újabb célok felé, akkor biztosak vagyunk benne, hogy hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy elérd őket.

Bencze Balázs

Digitális cégfejlesztés, marketing automatizációs szakértő

5/5

Célom a hazai KKV szektor digitális kompetenciáinak és hatékonyságának fejlesztése.

Hiszem, hogy a legnagyszerűbb eredményeket a partnert személyesen megismerve, az Ő és vállalkozása adottságaihoz és erőforrásaihoz alkalmazkodva lehet elérni.

Úgy gondolom, hogy minden a tervezőasztalon dől el. Ha nem tekintünk előre és gondolkozunk hosszú távon, stratégiai szinten egyetlen szoftver sem fogja számunkra meghozni azt az eredményt amire vágyunk…

Nem az a kérdés, hogy a piacon elérhető szoftverek és technológiák mire képesek és melyik szoftvert használjuk, hanem az, hogy az adott ügyfélnél mivel lehet a leghatékonyabb működést és ezáltal fenntartható fejlődést elérni.

Ha Te is stratégiában gondolkozol Én vagyok a Te embered!

Perspektíva konzultáció

Hozzuk lendületbe a vállalkozásod!

Ügyfeleinkkel való évtizedes szakmai kapcsolatunk során kristályosodott ki alapelvünk, miszerint hatékony marketinget kizárólag az ügyféllel való tartalmas kooperáció során tudunk kiépíteni.

Örülünk, ha felkeltettük az érdeklődésed és ha szívesen szavaznál bizalmat nekünk, meginvitálunk egy ingyenes és kötelezettségmentes konzultációra, amely során 60-90 percben lehetőségünk nyílik megismerni Téged és a vállalkozásod. Ez idő alatt nagy vonalakban feltérképezzük az üzleti céljaid, hogy Te mit várnál a velünk való együttműködéstől és hogy ehhez mi szakmai oldalról mit tudunk hozzátenni.

A BFB Marketing nem ügynökségi modellre alapul, így számunkra nem az a cél, hogy az ügyfélszámot maximalizáljuk. Saját értékrendünk szerint: mi jellemzően szoros együttműködésben és hosszabb távon dolgozunk ügyfeleinkkel és a mindkét fél számára megtérülő, stabil növekedést tűzzük ki célként.

BoostForBusiness magazin

Legfrissebb cikkeink

Stratégia a megfelelő weboldalkészítő megtalálásához

A digitális korban, amikor az digitalizáció már minden területen uralkodó szerepet tölt be, egy vállalkozás sikerének kulcsa a hatékony online jelenlét. Ennek központi eleme a weboldal, amely nem csupán egy virtuális névjegykártya, hanem egy interaktív platform, ahol a vállalkozás bemutathatja termékeit, szolgáltatásait, és építheti márkáját. Egy jól megtervezett weboldal lehetőséget biztosít arra, hogy a vállalkozás […]

Stratégia a megfelelő weboldalkészítő megtalálásához

A digitális korban, amikor az digitalizáció már minden területen uralkodó szerepet tölt be, egy vállalkozás sikerének kulcsa a hatékony online jelenlét. Ennek központi eleme a weboldal, amely nem csupán egy virtuális névjegykártya, hanem egy interaktív platform, ahol a vállalkozás bemutathatja termékeit, szolgáltatásait, és építheti márkáját. Egy jól megtervezett weboldal lehetőséget biztosít arra, hogy a vállalkozás […]